ukr rus
38(044)483-83-27
м.Київ, вул. Дегтярівська 25/1, індекс 04119
dezcontrol.kiev.ua
Дезконтроль. Ви надійно захищені.
Ваша біологічна безпека - наш обов’язок.
   Фумігація або, іншими словами, обкурювання - це знищення отруйними парами і газами різних видів комах (комарі, міль, оси, мухи, мошка, шершні), які є збудниками всіляких хвороб. Фумігацію проводять також і на відкритих місцевостях за допомогою машин - фумігаторів.
   Фумігацію проводять на складах, млинах, елеваторах, а також в теплицях, парниках і овочесховищах. Фумігація тари, сільськогосподарської продукції (зерно, живці, фрукти, овочі та ін.) Проводиться в приміщеннях, спеціальних камерах, наметах з брезенту і синтетичної плівки, в ямах. Обкурюванню піддаються ще й рослини (виноград, чай, цитрусові культури), грунт. Для боротьби з гризунами на водному транспорті, складах, залізничних вагонах, а також для боротьби з дикими гризунами в норах – також використовується цей метод
   Фумігація зерна -  ефективна процедура, тому при обробці зернових вона користується великою популярністю. Під фумігацією зерна мається на увазі безпосередньо обробка за допомогою газів самого зерна в період його зберігання для знищення шкідників. Крім того, слід передбачати фумігацію того приміщення, де планується зберігати зерно обладнання та транспорт (зерносховища, зерносушарки, складський інвентар, машини, відходи, залишки зерна).
   При фумігації отруйні пари і гази впливають на дихальні органи об'єкта протягом певного часу (від декількох годин до декількох діб з дотриманням герметизації), за яке шкідливі організми гинуть від отруєння. Способи, строки та ефективність фумігації залежать від властивостей  об'єкта і фумігантів, а також від ступеня зараженості шкідниками та хворобами.

Меню навігації:
Авторизація
Електронна скринька
Пароль


Забули пароль?

Реєстрація